Merci-Ki11

Baggrund

Efter en årelang mudderkampagne mod Starfinder Society, var lavet i sidste ende nødt til at opløses for at beskytte deres medlemmer. Dette skabte et vacuum i både lokale og interplanetariske samfund, der hurtigt blev fyldt af korruption, organiseret kriminalitet mm.

Få år efter, da problemerne var på deres højeste, drog en gruppe af 9 individer til handling. De overtog The Spire, Starfinder Societys gamle hovedkvarter, og gjorde det til deres base hvorfra de tilbød deres mange talenter som lejesvende.

Selvom de til tider tog imod opgaver, som stred mod loven, så gjorde de det kun, hvis det ultimativt var i den gode sags tjeneste og inde for opgavernes strenge grænser. Det varede ikke længe før rygterne om et uafhængigt og retfærdigt lav begyndte sprede sig.

Merci-Ki11 bliver officiel

For ikke at blive trukket ind i hvad der var sket med Starfinder Society, valgte gruppen først og fremmest at omdøbe deres hovedkvarter fra The Spire til The MainFrame. Dernæst kom beslutningen om at kalde sig selv for Merci-Ki11, for at indikere lavets ydelser og moral:

  • Merc fra Mercenaries – lejesoldater, der kan agere livvagter, sikkerhedspersonale, mm.;
  • Kill fra Killers – lejemordere, der kan snigmyrde korrupte politikere, forretningsmænd, mm;
  • 1337speak (Kill >> Ki11) – hackere, der kan sabotere systemer eller indsamle inkriminerende data/forretningshemmeligheder, mm;
  • Merci-Ki11 fra Mercy Killing – selvom metoderne er tvivlsomme, så har de alle til formål at gøre en ende på uskyldige folks lidelser

3 år senere

Merci-Ki11 er vokset til omtrent 100 medlemmer, der omtales som Merci-Ki11ers, som arbejder i hold af forskellige slags. Nogle hold specialisere sig inde for et bestemt felt, fx hacking eller snigmord, mens andre er specialudvalgt til at håndtere bestemte langtidsvarende lejekontrakter.

For at holde styr på de forskellige hold og deres accepterede lejekontrakter, er hvert hold tildelt deres egen handler. Disse handlers udgøre sammen Merci-Ki11s de facto “bestyrelse”, kaldet Azrael, der i fælleskab modtager og godkender de lejekontrakter, der kommer ind.

Merci-Ki11 finansieres gennem disse lejekontrakter, som kan komme fra både regeringer, firmaer, samt privatperson. Azrael godkender dog kun de kontrakter, der følger Merci-Ki11s retningslinjer, og beslutter om de skal tildeles et særligt hold eller sættes op på Merci-Ki11s kontraktterminaler og derved er frie for alle hold til at byde ind på.